Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 18. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Informace z radnice 08/2017


Víte, že…

Víte, že…

… poslední červnový den převzali na radnici svá vysvědčení naši deváťáci? Žáci našich obou škol se tak slavnostně rozloučili se základní školou. Kromě vysvědčení obdrželi z rukou starosty města i mince pro štěstí v dalším studiu.

… v Minoritských zahradách máme dvě obří berušky? Květinová výzdoba se rozrostla i do této lokality. Věříme, že berušky udělají radost a stanou se oblíbeným místem pro fotografování.

…na základě žádosti rodičů jsme v průběhu letních prázdnin prodloužili otevírací dobu dětského hřiště vedle DDM do 20:00? Děti v centru města si tak mohou užívat radovánek déle.

… prodloužena byla i otevírací doba zahrady vedle radnice? I zde si můžete užívat letních dnů až do 20:00.

… strážníci Městské policie v červenci zadrželi osobu, po které bylo vyhlášeno pátrání? Kamerový systém i hlídková činnost ve městě tak přinesly své ovoce.

… zastupitelstvo města se mimořádně sešlo i na konci července? Důvodem byl výsledek VŘ na stavbu nové mateřské školy a majetkoprávní záležitosti týkající se areálu bývalých kasáren.

… výběrové řízení na chodník podél Plzeňské ulice vyhrála firma SMP CZ s.r.o.? V letošním roce se tak jižní část města dočká rekonstrukce a výstavby nových částí úseků chodníků.

… i když v mateřských školkách běží prázdninový provoz, stále můžete obdivovat výtvarná díla našich nejmenších v galeriích „ Na Plotě“?  Dobrý nápad učitelek MŠ chválíme.

… 17. srpna se uskutečnilo další neformální posezení s občany? „U Jevčáků“ se diskutovalo nad aktuálními tématy ve městě.



Dne 21.08.2017:Bc. Karel Lukeš





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro