Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Kvarteto


ve Stříbské knihovně vystavuje mladá fotografka

Kvarteto značí čtyři roční období.

Mladá autorka fotografiií Vladimíra Votrubová nám ukazuje své fotografické vnímání čtyř ročních období. Nejedná se ale primárně o krajinářské fotografie, ani o časosběr stejného námětu, spíše jde o vnímání a zachycení zajímavých okamžiků v přírodě, které se aurorka věnuje, tedy mimo živé fotografie koncertů a festivalů...

Vladimíra má již znatelný fotografický rukopis, a vínámí žen při fotografování je jistě emocionálně i pocitově jiné nežli nás mužů, však se také  ne nadarmo říká, že ženy jsou lepší fotografky..Autorka má za sebou již několik zajímavých výstav, nakonec přijdte se podívat sami.. Jednu malou výhradu si však přece jen dovolím a tou je sama prezentace fotografiií, která je velmi důležitá a může celkový dojem z výstavy výrazně vylepšit. Nakonec i stříbrští fotografové již na toto přišli, a jejich presentace mají trvale vysokou úroveň... nakonec jsem vybral, tak jak si to pro sebe vždy dělám nejlepší fotografii výstavy, uvidíte ji jako uplně poslední fotografii repotaže..

Výstava ve stříbrské knihovně potrvá do 31.8.2017.

A až tam budete nezapomeňte se také podívat o oken knihovny ven na stříbrské náměstí. Uvidíte jedno z nejkrasnejších náměstí v Čechách..





Dne 18.08.2017:Jan Picka





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro