Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Tůr de Lužná 2017


Již po deváté vyjeli cyklisté z Lužné u Boru ...

na trasy 36, 22 a 10 km. Počet účastníků letos nedosáhl úrovně předcházejících 3 let, kdy se pohyboval okolo 200 účastníků a registrace se zastavila na 174 přihlášených, protože tachovských dorazilo podstatně méně díky souběžně probíhajícím slavnostem v Tachově.

Předpověď počasí slibovala ve stínu 22° C, ale na sluníčku teplota přelézala přes 30° C, což na jedoucím kole není problém, pokud zrovna nejedete na přímém slunci do kopce. Protože nejdelší trasa vedla nedaleko zatopeného kaolínového lomu Pinka u Nové Hospody (stačilo projet viaduktem pod dálnicí), využili někteří cyklisté letního počasí i ke koupání.

Účastníci se mohli před odjezdem občerstvit přímo v Lužné a pak na trase ve stánku na probíhajících hasičských závodech v Novém Sedlišti anebo ve stánku v Dolech. Tratě nebyly až tak náročné, nicméně na rozdíl od textu sprostonárodní písně někteří cyklisté jen nedumali, kdy jim praskne guma a lepili a lepili a lepili.

Po návratu do Lužné se stejně jako vloni při občerstvení „dražilo“ funkční kolo „s plnou výbavou“ jako např. se soudkem piva. Částka vybraná v této dražbě byla určena pro nevidomého chlapce. Poté následovalo losování tomboly ze všech účastníků.

Foto: účastníci





Dne 09.08.2017:Ing. Josef Hrábek #ZŠ#





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro