Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Stříbrský chovatel převzal ocenění v Praze.


V závěru měsíce května se v historických prostorách Senátu uskutečnilo pod záštitou předsedy Senátu Parlamentu České republiky pana Milana Štěcha slavnostní zasedání u příležitosti 60. výročí založení jednotného chovatelského svazu - Českého svazu chovatelů

Přítomni byli také pan Bohuslav Sobotka, předseda vlády ČR, pan Marian Jurečka, ministr zemědělství a poslanec Parlamentu ČR, zástupci Ústředního výkonného výboru ČSCH v čele s předsedou přítelem Ing. Miroslavem Kroftem, chovatelé, chovatelská veřejnost a další hosté.  

Po prezentaci příchozích, slavnostním zahájení a přednesení příspěvků následovalo ocenění a předání vyznamenání vybraným chovatelům, které na toto ocenění navrhly jednotlivé chovatelské sekce či územní pobočné spolky.

Za oblast Tachov se dostalo cti reprezentovat naše chovatele zástupci stříbrské organizace - do Prahy byl delegován a ocenění převzal př. Antonín Stehlík, chovatel králíků, holubů, drůbeže a okrasného ptactva.  Návštěva Senátu pro něj byla neopakovatelným zážitkem  nejen z důvodu setkání s chovatelskými legendami, ale tento slavnostní okamžik umocnilo i předání ocenění v reprezentativních prostorách Senátu.

Po ukončení oficiální části následovalo malé občerstvení a prohlídka historické budovy.

Př. Stehlíkovi, který převzal ocenění za dlouholetou práci v chovatelství a za dosažené úspěchy v chovu zejména králíků a holubů, k uvedenému ocenění gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci chovatelství Tachovska.

Za poskytnuté fotografie děkujeme Archivu Kanceláře Senátu a př. Stehlíkovi.

foto:         zleva - ocenění chovatelé př. Holub, př. Koczai, předseda ÚVV ČSCH přítel Ing. Kroft, př. Stehlík, př. Volmut 

zleva - předseda ÚVV ČSCH přítel Ing. Kroft, př. Stehlík, př. Kesner 

Přílohy





Dne 13.06.2017:Zdeňka Kantová





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro