Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 18. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



LÁZEŇ a bílej řetěz


...

 Ze Stříbra tam dojedete klidnou kochací jízdou bratru za čtyřicet minut.

Zámek Lázeň je součástí velkého areálu Černínů v Chudenicích. Kvapilovo jezírko, Americká zahrada,zámek Lázeň, rozhledna Bolfánek, Starý zámek v Chudenicích, krásný zámecký lesopark, zájezdní hospoda, zámecká restarurace a Lázeňský dům, Kuchyňka... a taky zámecká chudenická hospoda s chutným obědem.

Když budete mít tu kliku a při Vaší návštěvě zámku Lázeň bude přes cestu nataženej bílej řetěz s omluvnou tabulkou, že jsou právě přítomni majitelé a chtějí si užít trošku soukromí.. inu Czernínové je starý šlechtický rod a ví co se sluší a patří, na rozdíl od novodobé podnikatelské šlechty,která se ukrývá za jakousi Groupen a.s.,jež třeba zámek Žinkovy a přilehlý park obehnali dvoumetrovým železným  plotem, kam se nepodíváte ani náhodou.

Černínský zámek Lázeň je sice také uzavřen,ale  návštěvníci jej mohou obdivovat zvenčí, stejně jako celý rozlehlý areál,snad bude po rekonstrukci opět přístupný..

..je to vlastně výlet na celý den do překrásné krajiny bez dálnic a hlomozu chvátajícího světa 21.století.. tady je ještě svět tak jak má být,  i to stromový strašidlo kerý se bojí akurát běsnících dřevorubců s motorovou pilou, pořád straší a až tam pojedete udělejte si výlet na celý den stojí to za To!

 





Dne 12.05.2017:Jan Picka





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro