Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Tůr de Lužná 2016 s rekordní účastí


Uběhl čas a v sobotu 6. 8. 2016 proběhl další ročník ...

cyklovyjížďky Tůr de Lužná.

Ráno vykukující sluníčko naznačovalo, že počasí by mohlo být opět příznivé. Už po deváté hodině se objevil první cyklista. Další na sebe nenechali dlouho čekat a po jedenácté hodině, kdy byl plánovaný start, se jejich počet zastavil na číslovce 209.

I tentokrát byly připraveny tři trasy. Nejkratší desetikilometrová pro ty nejmenší. Střední měla 22 km a byla vedena v okolí Labutě a Nového Sedliště, třetí a poslední navazovala na střední trasu a procházela lesy v okolí Čečkovic a Skviřína. Po návratu do Lužné se při občerstvení, losovalo pár drobností v tombole a jak to u těchto akcí bývá zvykem, povídalo se o zážitcích z cesty.

Letos bylo připraveno na zkoušku jedno překvapení. Proběhla dražba upraveného kola, na kterém byla do rámu vmontovaná krabička s různými pro cyklisty velmi důležitými a nepostradatelnými předměty, od toaletního papíru a papírové kapesníky, přes bonbóny až po doutníky a „placatici na dezinfekci“. Částka utržená v této dražbě bude společně s vybranou sumou ze startovného věnována nevidomému Davídkovi na nákup speciálních učebních pomůcek.

I když během vyjížďky došlo k několika technickým problémům a pár drobnějším úrazům, věříme, že za rok se první srpnovou sobotu opět v hojném počtu sejdeme.

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem, kteří nám poskytli finanční a materiální pomoc. Velké poděkování ale patří také všem těm, kteří pomohli s uspořádáním a organizováním celé akce.

Pozvánka na akci.

Příští akce: Fans Tour Štybar 2016.





Dne 09.08.2016:Petr Pich #ZŠ#





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro