Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 8. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



23.7. ( Přidáno Foto)


v regionu to opravdu žilo,Dny Baroka ve Stříbře, bitva legionářů v Bezdružicích, pouť ve Víchově

Sobota na na Tachovsku byla plná zajímavých akcí. Pojdme se na některé podívat. Třeba z ochozu stříbrské kostelní věže, jež tvoří jedinečnou dominantu nejen kostela Všech svatých,ale i celého města Stříbra a slouží i jako jedinečná  rozhledna. Však dlouzí a tlustí se tam dostanou jen ztěžka, měl jsem co dělat..

V Bezdružicích bojovali legionáři s nepřítelem ze všech sil, divák nejen smrděl dýmem bojovým a  odcházel i řádně ohluchlý, k vidění byl i Legionářský vlak a nakonec to vše dobře dopadlo, legionáři vyhráli na nepřítelem i nad počasím a letadlo nakonec nikdo nesestřelil..

Ve Víchově  byla již tradiční pouť a  vládla zde  nejen milá venkovská pohoda,ale i stříbrská Amátovka a v podvečer zavyli Wyjou.. i oni však bojovali s počasím ze všech sil, nakonec tu mokrou bitku přeci jen vyhráli, a dokonce i oslavili Vénovo narozky..

---------

jak se to však někdy přihodí, náhle odešel počítač, takže se ctěným čtenářům www. stribro omlouvám, a fotečky dodám později a také děkuji pracovníků Softagu alespoň za malý azyl na sítinettu.





Dne 25.07.2016:Jan Picka





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro