Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Trapárna pokračuje. Šok v Lidlu ( stříbrském )


Je to jenom hloupost ?

Otravování nakupujících v Lidlu pokračuje.  Mladé muže ptající se neunavně a votravně a trapně  nakupujích jestli dostávaj letáky do schránky nic nezastaví. Ale vezměte to od počátku..

Jen hlupák si může myslet, že kapitalista tiskne hlubotiskem a barevně obří letáky čtivé bez brýlí zadarmo. Ani náhodou. Vše je řádně v eurech zaplaceno. A hádejte, kdo to zaplatí ? Na to Vám odpoví i Vaše desetiletá vnučka. Že je výroba tisíců tun letáků a jejich rozvoz stovkami kamionů každý týden ekologickou katastrofou a zátěží planety to asi také každý pochopí. Další otázkou je, kdo tyto letáky vlastně čte v době internetu, fejzbuku ( kuku)  ? V době, kdy celosvětově padá tištěné medium ( noviny) do stále menších nákladů, enormě vzrůstá ekologicky náročná výroba letáků... jsou vyráběny pro důchodce ? Ne, tak pro koho ? Všude kam se podívám vidím letáky, jsou jich plné kontejnery a jejich blízké a široké okolí. Je třeba si říci pravdu o letácích naplno a to zejména z výraznou změnou počasí, planeta se totiž brání a troufám si říci, že účinně. Jedno je jisté bude hůř.

Je třeba si říci naplno. Každý, každý, kdo nemá na své schránce nápis : Letáky ne může svojí 1/miliardtinou vědomě za ničení planety Země.

To opravdu chceme našim dětem a vnukům předat neobyvatelnou vařící se planetu ?

.......................

 

Jeden mladý dobře živený postpubescent s velkým tabletem,nebo snad mobilem Vás náhle za pokladnou osloví : Dostáváte letáky Lidlu do schránky ?? A můžete mi říct Vaši adresu a jméno ?...

Zůstanete naprosto v šoku. Vy zákazník, který si jdete nakoupit, náhle Vás vyslýchá neznámý  mladý muž aniž by se jakkoliv představil a zjišťuje Vaše bydliště a případně si Vás asi i nafotí ?!! s tabletem  či mobilem to není problém..

Můj názor na letáky ( viz článek Letáci ), je dobře znám. Tisíce tun letáků rozváží stovky kamionů po celé Evropské Unii a systematicky ničí planetu Zemi nejen nám, ale i budoucím genereacím, všem Našim dětem a vnukům...

Je mi to moc líto. Pro všecky  budoucí generace.

Mladý muži, co jste se nechal zblbnout : Letáky nesnáším!

NEVHAZUJTE LETÁKY DO SCHRÁNKY ! Děkuji.

Mám určité obavy co bude v Lidlu příště ?

Jenom další výslech ?

 

 





Dne 26.06.2016:Jan Picka


12.07.2016 - 19:59:09
onza - 1717 je opravdu hezké číslo! přeju všem čtenářům hezké pohodové prázdninové dny...
05.07.2016 - 21:05:06
onza - Zašpiněná paleta to je výbornej uměleckej námět.S obrovským příběhem. Hezký den.
01.07.2016 - 20:37:15
sedmikraska - Myslím si, že nápis na schránce NECHCI LETÁKY, neznamená vůbec nic.Nebo budete u té schránky stát, aby vám tam nikdo nic nevhodil? Mě taky dotazovali, odmítla jsem. Komu se to nelíbí, může taky odmítnout, případně začít chodit nakupovat jinam. Mně osobně více vadí osoby, které vybírají na různé sbírky před obchody. Jelikož často nakupuji kartou, minule byl paní až nepříjemná , když jsem jí sdělila, že hotovost nemám a přispívám radši individuálně a přes svůj účet. No a "skupinu" Ztohoven nebudu radši ani komentovat - tohle není ani avantgardní, ani kontroverzní a nedej Bůh "umělci"...je mi jedno zda lezou tam nebo tam, přestavují panáky na semaforech. Pro mě je to banda lidí, co nemá co na práci a chovají se jak sedmiletí puberťáci. Kdyby třeba malovali, nekoupila bych si od těchto rádobyumělců ani zašpiněnou paletu.
30.06.2016 - 13:51:55
onza - No vidíte Georgi pochvala ! Jde o to,že se Vás Ti nešťastníci za tři EURA na hodinu, ptají,jestli odebíráte Vám vnucené letáky do Vaší schránky, které ničí planetu Zemi, kde budou muset Oni a Vy se svými dětmi žít... Pokud budou všichni letáky odmítat, tak prostě kamion do Stříbra nepřijede a třeba se připojí i další města.. Jen si to zkuste milý Gustafe spočítat za týden za měsíc na těch 1500 stříbrských schránek, to jsou tuny kg letáků jenom v malým městě Stříbře. Kolik je to v celý EU raději ani nepomyslet.. Nepovídejte mi, že když potřebujete koupit trenky,že je musíte koupit podle letáků, nakonec Ztohoven (umělecká avangardněkontroverzní skupina pozn.)je taky nekoupila podle letáků,že ? Ovšem pokud žijete břichem a hledáte stále nové a nové pochutiny a nevíte coby? tak potom přijdou planetu ničící letáky vhod. Že jsme všichni tlustí a tím velmi potenciálně nemocní je každýmu šuma. Jenom tý planetě rozhodně ne.Ona se ale na rozdíl od nás ubrání.
30.06.2016 - 05:30:32
georges - Tři slova vystihují vše :-).Já řekl v Lidlu jen adresu,žádné jméno nechtěli vědět a kdo to nechce říct,nemusí,ale psát tady o tom....Divím se.
30.06.2016 - 00:00:16
Pepa - Když je na schránce napsáno "Letáky NE", tak je hodí pod schránku ...
29.06.2016 - 11:02:46
onza - Milý Džordži, Vy vždycky vyhrknete dvě tři slova, zkuste někdy napsat tři souvislé věty, jinak nejen starý chlapík je rád,když si s ním popovídá mladá brigádnice.. ale vážně. Tohle je samozřejmě jen malý,ale viditelný střípek ničení planety za účelem zvýšení zisků..My obyčejní lidičky toho nemůžeme moc udělat a tohle je právě to co můžeme a taky o tom třeba napsat. Nakonec ten článek je psán samozřejmě ostře V ZÁJMU MLADÉ GENERACE, aby o těchto problémech přemýšlela nejen ona.Viděl jsem mnoho schránek s nápisy- Letáky NE-, viděl jsem mnoho lidiček poctivě třídit odpady těmto všem z celýho srdce děkuji ! Viděl jsem ovšem mnoho hektarů zabetonovaných polí,velice smutné a deprimující a to nejen okolo Stříbra, tohle je ale spíše otázka pro naše zákonodárce.. Přidávám aktuální mapu sucha v České Republice.
29.06.2016 - 07:33:55
Gustaf - a tím, že si dam nálepku na schránku zachránit planetu? to jako vytisknou priste o můj leták míň? :D to je jako: zabij bobra...zachranis strom :)
29.06.2016 - 06:04:48
lucias - Není to trošku přehnané? Tři otázky, kteří mi mladičká brigádnice položila, rozhodně nebyly výslechem...
28.06.2016 - 19:11:17
georges - Jaké blbosti se tu ještě budou psát...???



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro