Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Piráti ke komunálním volbám 2014




Vážení občané,

v prvé řadě děkujeme všem z vás, kteří se víkendových voleb zúčastnili. Dvojnásobné poděkování patří vám, kdo jste svůj hlas věnovali kandidátům České pirátské strany. Zisk deseti procent necelý rok po založení místní organizace chápeme jako úspěch a vážíme si šance podílet se na práci zastupitelstva.

Téměř 14% z vás, stříbrských voličů, navíc věnovalo svůj hlas Liboru Špačkovi v prvním kole senátních voleb. Vám děkujeme za to, že s námi sdílíte názor, že na místě senátora je nutná změna. Věříme, že se s tímto přesvědčením zúčastníte i kola druhého.

Ještě jednou děkujeme i našim komisařům za záslužnou práci, při níž se museli potýkat i s excesem v podobě oranžových propisek.

Za pirátské kandidáty a kandidátky
Jaroslav Hais



Dne 14.10.2014:RNDr. Libor Pěchouček


20.10.2014 - 23:36:41
Mila - Nemám s tím u pirátů problém, mám problém s pirátama. Nejdřív zjistím, že jsme jim naletěli se Stříbrem bez hazardu, přitom jim šlo pouze o zviditelnění před volbami. Pak zjistím, že mají ve volebním programu legalizaci marihuany, což veřejně hlásá i jejich představitel v TV hyde parku a se kterou mám ve své rodině špatné zkušenosti jako se vstupní jízdenkou do pekla, přitom používají ty samé argumenty, které dávno znám, ovšem znám i výsledek. A kdo myslíte, že piráty volí, když mají v programu legalizaci marihuany? Piráti jsou pro ně cesta ke snadnějšímu přístupu k drogám! Vše okolo je pouze pozlátko pro oblbnutí nedrogující veřejnosti. Přeji všem rodičům, aby se jejich dětem hazard a drogy zdaleka vyhnuly. Jinak máte na mysli pana Plánku, o kterém v diskusi u článku http://www.stribro.cz/blread.php?id=4418 napsal vše podstatné ve zkratce: „mecenas - Zapátrejte tady v diskuzi a v článcích. Předražená rekonstrukce muzea, protože chtěl změny v projektu, www muzea registrováné na jeho kamaráda, ztracené a převedené exponáty bez souhlasu, přespávání v muzeu na náklady města. Je to málo? Trestní oznámení je podáno. Jak je to s ním aktuálně, ptejte se na zastupitelstvu.“ Máte na mysli průvan v obecní kase ve výši 4 milionů nad rámec rozpočtu na opravu muzea? Děkuji, nechci.
19.10.2014 - 13:05:05
Mathias - Přesně tak, honzo, neny starší je senátor, musíme to respektovat. Zrovna tak musíme respektovat výsledky demokratických voleb, jak neustále píše Milka. Sám s tím ale má u pirátů koukám, velký problém. Je to taková malá komická figurka zdejšího webu, takový malý farář, který káže vodu, ale sám chlemtá víno. Mě docela baví.:D Ohledně té marjánky, to je důvod, proč jsem nakonec ten hlas těm pirátům nedal. Jako otec dítěte, které bude jednou dospívat jsem tohle prostě nemohl podpořit. Nicméně, je to nová strana, v té záplavě ostatních, kterým jde jen o koryto( Nenutil, Lukeš, a jim podobní) jsou závan čistého větru. Doufám, že na radnici udělají alespoň vichřici, aby ti stávající neměli klid na ty své šméčka a zlodějny, podobně jak to kdysi udělal Plánka. Howgh!
18.10.2014 - 19:45:09
honza - Souhlasím s Matyášem. Drogy včetně marjánky jsou stejný svinstvo jako hazard,nikdy jsem je neobhajoval.Ale, kdo viděl umírati někoho na cirhozu jater, nebo na rakovinu plic ,ledvin, jícnu, hrtanu nebo žaludku,kdy dotyčný týdny řve bolestí a dusí se dnem i nocí, což jsou vše nemoci se závislosti na drogách jménem alkohol a cigár jež jsou také drogy zcela legální, nechť si udělá svůj názor. Dovolím si vzhledem k svému věku býti apolitický,nejsem příznivec žádné strany, soustavné navážení se do Pirátů mi ovšem přijde docela infantilní. Nakonec, je to demokraticky registrovaná strana a je vidět že část občanů Stříbra ve volbách oslovila.Respektujme to.
18.10.2014 - 12:38:22
Mathias - Ano, drogy i lehké jsou špatně. Legalizace marihuany je špatně, s tím souhlasím. Lehká droga je ale i cigareta, alkohol. Sám náš pan prezident holduje alkoholu, dokonce ho propaguje, hlásá, že cigarety neškodí. Milka má evidentně z pirátů nějaký komplex. Skoro bych se nebál prohlásit, že jí piráti nedovolí ani usnout, myslí na ně asi 24 hodin/7 dní v týdnu. Nedá pokoj, dokud nenajde jakoukoli hloupost, která by se jim dala vyčíst a té se drží jak klíště. Když se pirátům urputně podaří vyvrátit argumenty ty demagogie, najde něco jiného a vše začíná od znova. Neuvěřitelný mindrák. Ještě že má naše milka ten internet, jinak by měla smutný život. Škoda, že takhle urputně nejde třeba po solárech, waystone, ubytovnách, výměnách pozemků, podvodech s byty a pod. Možná že by byla užitečná. Nicméně, zatím mě baví, možná i celé stříbro, jsem zvědavý s čím zas přijde příště, koupím si popcorn.
18.10.2014 - 12:01:17
Mila - Nezastávejte se prosím drog, jsou za tím zničené osudy lidí i jejich rodin. Pokud se o to více zajímáte tak byste měli vědet , že užívání drog vede k chorobné závislosti,která vás připraví o zaměstnání, jsou za tím rozpady celých rodin, zubožených dětí a navazující kriminalita. Statistiky uvádějí, že drogově závislých je cca 10x více než gamblerů, mezi mládeží je to ještě horší. A Piráti propagují legalizaci vstupní drogy marihuany.
17.10.2014 - 20:04:44
honza - Tohle jsou diskuze k ničemu. Nezastávejte se prosím hazardu, jsou za tím zničené osudy lidí i jejich rodin. Pokud se o to více zajímáte tak byste měli vědet , že gamblerství je chorobná závislost,která vás připraví o zaměstnání, jsou za tím rozpady celých rodin, zubožených dětí a navazující kriminalita.
17.10.2014 - 16:29:40
Mila - Pane Haisi, podpora iniciativám? Vždyť na stránkách Pirátu jste uveden jako řešitel u zákazu hazardu ve Stříbře, takže ne podpora, ale přímo úkol od rodné pirátské strany. A co se týče programu Pirátů - chtějí zákaz hazardu a legalizaci marihuany. Proč? Když se zavřou herny, zůstane lidem víc peněz na drogy? Očekávejte fůru odkazů na různé studie. Přitom na to stačí selský rozum. Položte si otázku, kolik ve svém okolí znáte hráčů, kteří nemohou být bez hazardu a kolik kolem sebe znáte lidí, kteří nemohou být bez drog? Kterých je víc?
17.10.2014 - 06:38:33
zazakr - Nechápu když je pro někoho utrpení chodit na zastupitelstvo proč potom ve volbách vůbec kandiduje
17.10.2014 - 00:06:42
dolnik - pani Nova,skoda ze uz neni SSM,uz by jste byla predseda!Jeste si dejte nejakej zavazek.
16.10.2014 - 23:36:04
Jaroslav Hais - Kdyby to bývalo nebylo utrpení, nebyli bychom kvůli tomu půl roku chodili na schůze zastupitelstva - a nezískali bychom tak onu negativní motivaci, proč kandidovat ;)
16.10.2014 - 22:16:54
Daniela Nova - Pro Mathiase: to je ta zaTrollena piratska transparence:-)
16.10.2014 - 21:42:39
zazakr - Ale vypadá to že Mila ví o čem mluví (píše)
16.10.2014 - 21:19:29
Mathias - Mila je obyčejný internetový troll. Divím se p. Haisovi a paní nové, že je baví neustále odpovídat na ty provokativní příspěky mající jen jedinný účel. Doporučuji na tento trolling nereagovat, trolla nekrmit, neboť na demagogii není žádný argument dostatečný.;)
16.10.2014 - 20:36:20
zazakr - Zase takové utrpení to určitě nebylo :-)
16.10.2014 - 18:12:21
Jaroslav Hais - Mílo, jistě jste v pirátském programu našel i slib podpory občanským aktivitám. Budu se snažit o to, aby žádný spolek, který zažádá o využití (nevyužité) nemovitosti města k neziskovým účelům, nemusel podstupovat takové martyrium jako Dolníci. Je v zájmu všech, aby tyto objekty nechátraly, proto by v těchto případech jejich pronájem za symbolický poplatek měl být samozřejmostí bez okolků a vytáček.
16.10.2014 - 17:46:30
Daniela Nova - Milý Mílo, vzhledem k vašim předchozím příspěvkům v jednotlivých diskuzích je mi naprosto jasné, že hledáte cokoliv, co by nám šlo vyčíst. Pirátská strana NIKDY neorganizovala žádné akce na Husitské baště. Stejně jako pan Hrábek nezve jménem ČSSD na všechny akce, které inzeruje na stribro.cz. Jestli vám vadí, že město pronajímá Husitskou baštu občanskéhu sdružení, které zde organizuje koncerty, výstavy, zorganizovalo úklid Stříbra a podílí se na spoustě dalších akcí, tak jste blázen.
16.10.2014 - 17:13:19
Mila - Aha, proto zde piráti zvou na akce v baště. Ale i přes toto propojení by měl pan Hais hájit zájmy města, tedy můj první diskusní příspěvek platí.
15.10.2014 - 15:29:44
zazakr - Bastu ma pronajato o.s. Dolnici, ne pirati, jen nekteri z o.s. Dolnici jsou u piratu
15.10.2014 - 08:55:17
Jaroslav Hais - Dobrý den, prosím o opravu nadpisu, zkratku ČPS používá leckdo, kromě naší strany. My jsme Piráti.
15.10.2014 - 06:21:39
Daniela Nova - Bastu ma pronajato o.s. Dolnici, ne pirati. Tento prostor nikdy neslouzil piratum.
14.10.2014 - 23:17:15
Mila - A jako první v rámci transparentnosti navrhnete navýšení pronájmu Husitské bašty z 1 Kč za rok na kolik? Veřejná podpora kandidáta hnutí ANO může signalizovat společné povolební vyjednávání. ANO proti ČSSD vystoupilo už před volbami, když jako si jako záminku pro odmítnutí diskuse s občany na těchto stránkách vybrala nezávislého kandidáta na kandidátce ČSSD, který zde veřejně přemýšlel o možnosti zavedení videa na internetu z jednání zastupitelstva.



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro