Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Výsledky kandidátů do zastupitelstva 2014


Exkluzivní seznam všech kandidátů seřazený podle hlasů ...

Připravili jsme pro Vás zajímavé shrnutí, které jinde nenajdete. Tabulka obsahuje všechny kandidáty, kteří se ucházeli o místo v novém zastupitelstvu seřazené podle absolutního počtu hlasů. Žlutě jsou podbarveni ti, kteří se do nového zastupitelstva dostali.

Přehled zastupitelů seřazený podle absolutního počtu hlasů.

Jak dopadli jednotliví kandidáti do zastupitelstva v rámci své kandidátky se můžete podívat  na níže uvedených odkazech:

Občané sobě, spolek

Česká pirátská strana

Komunistická strana Čech a Moravy

ANO 2011

NEZÁVISLÍ

Česká strana sociálně demokratická

Občanská demokratická strana





Dne 12.10.2014:RNDr. Libor Pěchouček


14.10.2014 - 18:46:50
Mila - Tři stavbaře určitě, ale čtyři učitele? A veterinář?
14.10.2014 - 17:01:02
Pepa - Dobrý den, chtěl bych poděkovat za hlasy, tolik jsem jich opravdu nečekal a byť nebudu v zastupitelstvu, budu se snažit, aby volební program byl naplňován a komunální politika byla přibližována občanům. Ale mohu Vás ubezpečit, že pan Votava je dostatečně kvalitně připravený kandidát, v minulém volebním období pracoval ve Výboru výstavby MěZ a předtím ve Výboru finančním MěZ, takže do zastupitelstva jde se znalostí věci jako jeden ze tří stavařů, které město nutně potřebuje a určitě je pro město lepší, že se do zastupitelstva dostal on než já. Škoda jen, že mezi zastupiteli není právník. Hezký den všem Josef Hrábek
13.10.2014 - 19:18:20
Mila - Několik postřehů. Pan Jaroslav Hais se dostal do zastupitelstva, ale v absolutním počtu obdržených hlasů je až 43. ze 105 kandidátů, před ním jsou například všichni kandidáti ČSSD. A kdo z nezvolených kandidátů byl nejblíže zastupitelstvu? Kolik mu chybělo preferenční hlasů? Pan Mgr. Bohuslav (ze 14. místa kandidátky) – 41, paní Ing. Kupcová (7.) – 38, pan Pětroš (8.) - 21, pan Ing. Strankmüller (4.) - 17, paní JUDr. Nenutilová (5.) a pan Ing. Hrábek (13.) - 11 hlasů.



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro