Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Revitalizace náměstí X.


Na několika kontrolních dnech se projednávalo ...

riziko výpadku proudu při přívalovém dešti, kdy by mohlo dojít k přetečení jímací nádrže uvnitř technologické místnosti. Nádrž je dostatečně velká, aby v případě výpadku energie zachytila veškerou vodu, která bude cirkulovat v systému vodních prvků. Pokud by přišel přívalový déšť, tak přebytečná voda bude přečerpávána do kanalizace. Pro případ výpadku elektrické energie při přívalovém dešti je toto možné řešit buď záložním zdrojem energie nebo mechanicky, oba návrhy ale byly zhruba stejně finančně náročné.

Vzhledem k tomu, že kvůli zazimování vodních prvků budou řešeny mechanické uzávěry ručním ovládáním, město by uvedené riziko řešilo v rámci pracovních povinností pracovníka, který bude mít na starosti údržbu vodních prvků. Ohledně možností signalizace problémů bude ještě jednat s dodavatelem technologie.

V objektu čerpací technologie byla provedena vyzdívka vstupu a montáž šachtových stupadel.  Příští týden dojde k předání objektu k montáži vlastní technologie.  I nadále pokračují práce na kanalizaci a s ní související práce.

Na kontrolním dnu bylo domluveno, že se původně vyvýšený sokl u kašny zapustí, aby navazoval na okolní terén.  

Ing. Josef Hrábek
člen výboru Zastupitelstva města Stříbra pro akci
„Revitalizace Masarykova náměstí v městské památkové zóně Stříbro"

Poznámka: Projekt je spolufinancován z ROP NUTS II Jihozápad.

Postup prací na stříbrském náměstí můžete sledovat i na této webkameře.

Předchozí článek k revitalizaci náměstí. 





Dne 05.04.2012:Ing. Josef Hrábek


14.04.2012 - 14:26:24
alois - Vojtiku, nejsi ty náhodou Šrámek?
11.04.2012 - 18:50:30
Pepa - Pro Vojtíka: Nehledejte kam přidat co do diskuse a pošlete článek e-mailem rovnou ke zveřejnění na info@stribro.cz.
11.04.2012 - 18:25:36
RomanJ - U profíků je to z prostorových důvodů neproveditelné a v kasárnách by to stálo velké finanční investice. Prakticky by se musela postavit celá zbrojnice. Technika potřebuje pro uskladnění několik specifických podmínek (vzduch, elektriku, teplo, ...). A nejde jen o auta, ale i to ostatní co je k hasičině potřeba (lidi a jejich potřeby pro zásah a přípravu na něj, přenosná technika, ...).
11.04.2012 - 08:26:27
vojtík - Dobrý den,snažím se najít vhodný článek pro můj příspěvek a tématicky nejbližší mi přijde tento.Chtěl bych tímto poděkovat našim zastupitelům,že se rozhodli udělat něco pro lidi a zvážují pronajmout prostory lékárny síti Dr.Max (kdo nezná:http://www.drmax.cz/mapa-lekaren).Tato lélárna nabízí spoustu bonusů,věrnostní kartu apod.Pro nás co mají hluboko do kapsy to bude znamenat mnoho ušetřených peněz.Vždyť v lékárně nejvíce utratí důchodci,matky na MD,dlouhodobě nemocní lidé a pro ně bude úspora opravdu výrazná.Stávajécí lékárna ve Stříbře nic takového nabídnout nemůže nebo nechce...nevím.Nebudeme muset jezdit do Boru.Tak ještě jednou děkuji za sebe i za další občany města.
10.04.2012 - 19:16:37
obcanag - Hasiči můžou zaparkovat auta u profíků v kasárnách a mají po starostech, teda pokud je to proveditelné.
10.04.2012 - 13:27:18
RomanJ - V současné chvíli ano, ale do budoucna to bude buď nemožné, nebo přinejmenším velmi těžké. ;-( Acho jo, chudák občan.
09.04.2012 - 10:18:03
Gandalf - Dostanou se vůbec hasiči z hasičárny ven :)?



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro